WORD PRESS low price- Изпратете ни запитване с желаните параметки и ние ще изготвим най- изгодната индивидуална оферта за Вас.

WORD PRESS low priceИзграждане на сайт – сега вече е лесно достъпно, бързо и в пъти по- евтино от преди. Възползвайки се от нашите услуги за изграждане на сайт, чрез услугата WORD PRESS low price. Вие ще спестите повече от 50% от цената за Изграждане на сайт. Заедно ще постоим Вашите идеи, а Вие ще може спокойно да се съсредоточите върху развитието на бизнеса си, без да се притеснявате, че не присъствате в интернет пространството.

Този пакет е предназначен за фирми, които търсят индивидуалност и знаят как да я постогнат. Премиум пакет- WORD PRESS low price включва:

  • Изграждане на сайт чрез чиста инсталация на WORD PRESS- превод на български- WORD PRESS low price
  • настройки на платформата- WORD PRESS low price
  • потребителски контролен панел изцяло на български език, който ще Ви даде възможност сами да контролирате съдържанието на Вашия сайт, да добавяте и редактирате по всяко време съдържанието на публикации и снимки си.
  • При Изграждане на сайт от този тип, инсталираме тема, която в последствие моделираме по Ваше желание
  • настройка на желаните от Вас менюта
  • дизайнът ще бъде съобразен изцяло с вашите желания
  • контактна форма- форма за запитване с модерен дизайн по ваше желание
  • фирмена електронна поща
  • 1 месец безплатна техническа поддръжка
  • Време за изработка-  от 1 до 2 седмици  в зависимост от сложността на проекта

Към пакет WORD PRESS low price, ще включим всички допълнителни изисквания, които ни опишете.

WORD PRESS low price

Като специалисти с богат опит в изпълнението и осъществяването на многобройни проекти знаем, че нашите партньори държат на коректно отношение, бързина, точност и професионално изпълнение на техните изисквания.
Seriozno разполага с високо квалифициран експертен екип и научни консултанти, които водещи от желанията на клиента предлагат ефективни решения, съобразени с изискванията на водещи национални и международни компании.

Доверявайки се на нас, Вие ще имате възможност да разширите хоризонтите си на изява в други области от Вашия бизнес. Стремежът ни е заедно да пистигнем максимална оптимизация в управлението на Вашата дейност!

Специалистите на Seriozno работят на ненормирано работно време. Трябва Ви сайт веднага- получавате го! Държите да обмисляте всяка промяна и новост в сайта, нуждаете се от повече време- получавате го!
Работим във всички направления- първоначална консултация, дизайн, програмиране, софтуер и хардуер. Предлагаме Ви няколко завършени, работещи вече наши проекти и такива, които са в процес на изграждане. При нас може да следите изграждането на вашия сайт в реални време и във всеки един момент да промените посоката на дизайна.

 

seriozno